For mænd – tilmeld dig her

Tak for din interesse i denne vigtige undersøgelse om livsstil og fertilitet

Du kan deltage i undersøgelsen hvis:

    • du er over 18 år
    • du er i et fast forhold til en kvinde
    • du og din partner forsøger at opnå graviditet
    • du og din partner ikke bruger prævention
    • du og din partner ikke er i fertilitetsbehandling

Ved at deltage i projektet hjælper du forskerne med at finde ud af, hvilke faktorer der kan påvirke mænds forplantningsevne.

Hvis du vælger at deltage i undersøgelsen, vil du umiddelbart herefter blive bedt om at udfylde det første spørgeskema. Efter 10 dage vil du modtage en e-mail med et link til et spørgeskema om kost, som er det sidste du skal besvare.

Vi har selvfølgelig stor interesse i, at så mange som muligt udfylder begge skemaerne, så forskningsresultaterne kan blive så pålidelige som overhovedet muligt, men du er ikke forpligtet til at udfylde det andet spørgeskema, selv om du har udfyldt det første.

Fortrolighed

Al information vil blive behandlet strengt fortroligt. Du vil ikke blive identificeret med navn, og resultaterne af undersøgelsen vil udelukkende blive præsenteret som grafer og tal. Kun forskerne i projektet vil få adgang til dine svar.

Når du udfylder det første spørgeskema, vil vi bede dig opgive dit cpr-nummer. Det gør vi bl.a. for at forhindre opdigtede personer i at deltage. Derudover anvender vi cpr-numrene til at indhente yderligere oplysninger fra danske sundhedsregistre, f.eks. Fødselsregisteret, men ikke til at se i den enkelte deltagers journal.

For at forhindre uvedkommende i at få adgang til spørgeskemaerne har vi iværksat en række sikkerhedsforanstaltninger. Først og fremmest skal man altid anvende personligt brugernavn og kodeord for at udfylde spørgeskemaerne. Derudover krypteres overførslen af de elektroniske data fra spørgeskemaerne, så det ikke er muligt for andre at læse informationerne, når de sendes over internettet. Endvidere er serveren placeret i et sikret lokale, hvor adgang kræver et specielt nøglekort, så det kun er det administrative personale, der har fysisk adgang til serveren. Som en yderligere sikkerhed ligger data på serveren også krypteret.

Klik her og tilmeld dig

Klik her og tilmeld dig

Undersøgelsen overholder Danmarks og EUs lovgivning om databeskyttelse og er sponsoreret af danske fondsmidler samt the U.S. National Institute of Child Health and Human Development.

Tusind tak for din hjælp.

Ansvarshavende forskere:
Elizabeth E. Hatch
Professor, Boston University

Henrik Toft Sørensen
Professor, Aarhus Universitetshospital

Kontakt os

E-mail: info@snartforaeldre.dk

SnartForældre.dk
Klinisk Epidemiologisk Afdeling
Aarhus Universitetshospital
Olof Palmes Allé 43-45
DK-8200 Aarhus N

Mød os på Facebook