For kvinder – tilmeld dig her

Tak for din interesse i denne vigtige undersøgelse om livsstil og evnen til at få børn

Du kan deltage i undersøgelsen, hvis du:

    • er mellem 18 og 49 år
    • er i et fast forhold til en mand
    • forsøger at blive gravid
    • ikke bruger prævention
    • ikke er i fertilitetsbehandling

Ved at deltage i projektet hjælper du forskerne og andre kvinder med at finde ud af, hvordan man nemmere bliver gravid.

Hvis du vælger at deltage i undersøgelsen, vil du umiddelbart herefter blive bedt om at udfylde et detaljeret basisspørgeskema. Efter 10 dage vil du blive bedt om at udfylde et spørgeskema om dine kostvaner. Herefter skal du kun besvare et kort opfølgningsspørgeskema hver anden måned i op til 12 måneder. Når det er tid til at udfylde det næste spørgeskema, vil du få tilsendt en e-mail med et link til det relevante skema.

Vi har selvfølgelig stor interesse i, at så mange som muligt udfylder alle skemaerne, så forskningsresultaterne kan blive så pålidelige som overhovedet muligt, men du er ikke forpligtet til at udfylde efterfølgende spørgeskemaer, selv om du har udfyldt det første skema.

Fortrolighed

Al information vil blive behandlet strengt fortroligt. Du vil ikke blive identificeret med navn, og resultaterne af studiet vil udelukkende blive præsenteret i statistisk form som grafer og tal. Kun forskerne i dette projekt vil få adgang til dine svar.

Når du udfylder det første spørgeskema, vil vi bede dig opgive dit cpr-nummer. Vi bruger cpr-numrene for at undgå, at opdigtede personer deltager i studiet. Derudover anvender vi cpr-numrene til at indhente yderligere oplysninger fra danske sundhedsregistre, f.eks. Fødselsregisteret, men ikke til at se i den enkelte kvindes journal.

For at forhindre uvedkommende i at få adgang til spørgeskemaerne har vi iværksat en række sikkerhedsforanstaltninger. Først og fremmest krypteres overførslen af de elektroniske data fra spørgeskemaerne, så det ikke er muligt for andre at læse informationerne, når de sendes over Internettet. Endvidere er serveren placeret i et sikret lokale, hvor adgang kræver et specielt nøglekort, så det kun er det administrative personale, der har fysisk adgang til serveren. Som en yderligere sikkerhed ligger data på serveren også krypteret.

Klik her og tilmeld dig

Klik her og tilmeld dig

Undersøgelsen overholder Danmarks og EUs lovgivning om databeskyttelse og er sponsoreret af danske fondsmidler samt the U.S. National Institute of Child Health and Human Development.

Tusind tak for din hjælp.

Ansvarshavende forskere:
Elizabeth E. Hatch
Professor, Boston University

Henrik Toft Sørensen
Professor, Aarhus Universitetshospital

Kontakt os

E-mail: info@snartforaeldre.dk

SnartForældre.dk
Klinisk Epidemiologisk Afdeling
Aarhus Universitetshospital
Olof Palmes Allé 43-45
DK-8200 Aarhus N

Mød os på Facebook